opc_loader

Compact Band Series


Tijdens dit compleet gratis webinar presenteer ik de nieuwe compact band arrangementen voor 2019 en ga ik je vertellen hoe mijn compact band concept jouw leven als dirigent, instructeur of spelend lid een stuk eenvoudiger gaat maken. Ik ga je vertellen hoe je met jouw harmonie, fanfare of showkorps ondanks een kleine bezetting en leden die niet meer willen/kunnen marcheren toch leuke mars- en concert optredens kunt doen. Wil jij met jouw vereniging tijdens het eerstvolgende marsoptreden niet als een stel “standaard marsen” spelende “grijze muizen” voor de dag te komen en kun je een "frisse wind" door je marsboekje wel gebruiken, schrijf je dan nu in voor één van de onderstaande online bijeenkomsten. Oh ja…. aan het eind van het webinar doe ik een interessante aanbieding.


  

Ga dan met mijn slagwerkmethode aan de slag!

Vind jij ’t ook zo lastig dat er minder tijd is en dat slagwerkers steeds meer moeten leren om goed te kunnen functioneren in een muziekvereniging? Om het vooral leuk te houden is het ook nog eens belangrijk dat ze zo snel mogelijk mee kunnen spelen, maar het vreemde is dat daar in veel methodes nauwelijks aandacht voor is.


Met mijn slagwerkmethode, die inmiddels in 4 talen vertaald is en door honderden slagwerkers in heel Europa gebruikt wordt, leer je door de meegeleverde groove tracks luiteren naar en reageren op ander (slagwerk) instrumenten, waardoor je veel eerder mee kunt spelen in een orkest of slagwerkgroep. Dat is toch precies waar het om gaat om slagwerkers gemotiveerd te houden?

Wil je weten hoe ik dat precies doe en hoe mijn methode je daar bij kan helpen, schrijf je dan nu meteen in voor één van de onderstaande webinars. Tijdens deze webinars doe ik een interessante aanbieding waardoor je voor de komende jaren je lesmateriaal in één keer voor elkaar hebt. Je kunt de gratis webinars volgen op:
 

Op dit moment zijn er geen webinars over dit onderwerp gepland. Wil je meer weten? Download dan nu het  gratis e-book over mijn slagwerkmethode.


 

Snare Drum Basics Techniek Cursus


Je techniek verbeteren zodat spelen minder inspanning kost, dat wil jij toch ook? Wil jij daar: 
 

  • serieus mee aan de slag?
  • sneller resultaat mee leren boeken?


dan mag je deze gratis techniek workshops niet missen, want ik ga alle tips en tricks die ik de afgelopen 20 jaar in mijn lespraktijk verzameld heb en waar ik inmiddels honderden slagwerkers verder mee geholpen heb met jou delen! Tijdens deze gratis workshop ga je ook kennismaken mijn online snare drum basics techniek cursus en leer je hoe je, als je daar serieus mee bezig gaat:
 

  • met minder inspanning kunt spelen
  • je snelheid aanzienlijk kunt verbeteren
  • minder snel moe wordt


Zorg dat je een van de onderstaande data in je agenda reserveert, want aan het eind van het webinar doe ik een interessante aanbieding. 
 

Op dit moment zijn er geen webinars over dit onderwerp gepland. Wil je meer weten? Download dan nu het  gratis e-book over mijn techniek cursus.