opc_loader 

✔️ Is het door jou bestelde artikel op voorraad en heb je online afgerekend? Dan gaan we meteen aan de slag om het dezelfde dag nog te verzenden. 
------
✔️ We zorgen er voor dat je bladmuziek of muziekboek in een stevige kartonnen envelop of doos verzonden wordt, zodat je jouw bestelling onbeschadigd ontvangt. 
------
✔️ We doen ons best om jouw bestelling op de meest voordelige manier te verzenden. We zullen dus nooit iets in een doos verzenden als je bestelling ook gewoon door de brievenbus past. 
------
✔️ Zendingen die per brievenbuspakje of pakketpost verzonden worden krijgen een track en trace code. In deze gevallen ontvang je van ons een traceercode zodat je je bestelling online kunt volgen. 
------
✔️ Wij verzenden binnen Nederland en wereldwijd. Staat jouw land niet bij de verzendopties in onze webshop, neem dan even contact met ons op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.
------
✔️ Voor de bezorging maken wij gebruik van PostNL of GLS. De bedrijven bepalen zelf de route en bezorgtijd. Was je niet thuis tijdens de bezorging, neem dan zelf even contact op met de vervoerder om samen een nieuw bezorgmoment te bepalen.