opc_loader

Eerste webinar is een feit

Eerste webinar is een feit

Tijdens ons eerste webinar, op zaterdag 24 mei 2014, hebben we onze klanten alles verteld over onze vernieuwde marching band en drumfanfare arrangementen. Met ruim 20 inschrijvingen kunnen we zeggen dat dit een succesvol begin was. Als je het hebt moeten missen, hou dan onze website in de gaten, we plannen zo spoedig mogelijk een herhaling van dit webinar. De titel van het webinar was:

Marching band muziek, alleen voor marching bands?

Door de compacte orkestratie zijn onze marching band arrangementen prima te spelen door orkesten of ensembles met andere samenstellingen. Ze zijn bijvoorbeeld goede te spelen door jeugdorkesten, verenigingen met een incomplete bezetting en harmonie- en fanfareorkesten die "op straat" eens wat anders willen spelen dan het standaard mars repertoire.

Tijdens dit webinar hebben we dingen uitgelegd over de blazersbezetting, slagwerkbezetting en niveauaanduiding van de onze marching band arrangementen. Daarnaast hebben we verteld wat we gedaan hebben om onze huidige marching band uitgaven geschikt te maken voor andere orkesten en ensembles. Verder hadden we, speciaal voor de volgers van dit webinar, een spectaculaire kennismakingsaanbieding!

Wil je binnenkort ook zo'n gratis live webinar meemaken, hou dan deze pagina, onze website, facebook of twitter in de gaten. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen, dus we gaan er zeker mee door.

Wat is een webinar?

Het begrip "webinar" is een woordcombinatie van de woorden "web" en "seminar" en is een online lezing, workshop, college of presentatie of vorm van kennisoverdracht die plaatsvindt via het internet. Deelnemers kunnen het seminar rechtstreeks op hun eigen computer volgen en de spreker horen en een presentatie bekijken. Het voordeel van een webinar ten opzichte van webcast is dat het interactief is. Tijdens een webinar is het mogelijk, om via een ingebouwde chat functie contact te maken. De vragen kunnen dan rechtstreeks door de spreker beantwoord worden.

 

Terug