opc_loader

Is marching band muziek alleen voor marching bands?

Is marching band muziek alleen voor marching bands?

Is marching band muziek alleen voor marching bands?

 

Door verschillende aanpassingen zijn onze marching band en drumfanfare uitgaven nu ook speelbaar voor harmonie- en fanfareorkesten. Tijdens dit gratis webinar (interactief online seminar) kom je alles te weten over de aanpassingen die we doorgevoerd hebben.

 

Door de compacte orkestratie zijn onze marching band arrangementen prima te spelen door orkesten of ensembles met andere samenstellingen. Ze zijn bijvoorbeeld goede te spelen door jeugdorkesten, verenigingen met een incomplete bezetting en harmonie- en fanfareorkesten die "op straat" eens wat anders willen spelen dan het standaard mars repertoire. Tijdens dit webinar vertellen we je alles over de blazersbezetting, slagwerkbezetting en niveauaanduiding van onze marching band arrangementen. Daarnaast laten we je weten wat we gedaan hebben om onze huidige marching band uitgaven geschikt te maken voor optredens in een concert opstelling.

 

Wil je dit gratis live webinar op zaterdag 20 juni meemaken, schrijf je dan nu meteen in om zeker te zijn van een plekje. We beginnen 's ochtends om 10:00. 

 

Wat is een webinar?

 

Het begrip "webinar" is een woordcombinatie van de woorden "web" en "seminar" en is een online lezing, workshop, college of presentatie of vorm van kennisoverdracht die plaatsvindt via het internet. Deelnemers kunnen het seminar rechtstreeks op hun eigen computer volgen en de spreker horen en een presentatie bekijken. Het voordeel van een webinar ten opzichte van webcast is dat het interactief is. Tijdens een webinar is het mogelijk, om via een ingebouwde chat functie contact te maken. De vragen kunnen dan rechtstreeks door de spreker beantwoord worden.

Terug