opc_loader

Open Dag 2016

Open Dag 2016

Om jou kennis te laten maken met alle nieuwe bladmuziek die de afgelopen periode uit is gekomen organiseren we op zaterdag 20 februari 2016 van 11:00 - 17:00 in Domusica (Radewijnstraat 10) te Zwolle een open dag. Wat staat er allemaal te gebeuren tijdens deze open dag?

1) Je kunt onze componisten, arrangeurs en andere medewerkers live spreken. 

2) Je kunt lekker op je gemak bladeren in alle bladmuziek die de afgelopen periode uitgekomen is, waaronder: 

---------- - Alle nieuwe Show & Marching Music marching band uitgaven.

---------- - Alle nieuwe Show & Marching Music marching percussie uitgaven.

---------- - Alle nieuwe Show & Marching Music concert slagwerk uitgaven (vanaf begin januari beschikbaar).

---------- - Alle Nieuwe Row-loff concert slagwerk uitgaven.

---------- - Alle Nieuwe Tapspace concert slagwerk uitgaven.​

3) Je kunt alle stokken en mallets van Smith en Salyers uit te proberen op de aanwezige oefenpads en mallet instrumenten. 

4) Je kunt presentaties en clinics volgen over o.a.

---------- - Indoor Showdesign in EnVision (12:00 - 13:00) 

Aan de hand van onlangs geschreven showontwerpen laat Robby Overvliet van Artdevelopment.nl zien wat er allemaal mogelijk is met de showontwerp software van EnVision. Waardevolle presentatie voor leden en instructeurs van showkorpsen!

---------- - Muzieknotatie met Sibelius/Finale/Virtual Drumline (13:00 - 14:00) â€‹

Een presentatie over het gebruik van de meest populaire muzieknotatie programma's van dit moment: Sibelius en Finale. De presentatie wordt gegeven door Johannes Leeverink en Dirkjan van Groningen. Tevens is er aandacht voor de sample library Virtual Drumline. 

---------- - Onderhoud en stemmen van (melodische) slagwerk instrumenten (14:00 - 15:00)

Jan Slager verteld je tijdens zijn presentatie alles over zijn expertise het stemmen van melodische slagwerkinstrumenten. Interessant voor leden en dirigenten van melodische percussie ensembles. 

5) Er zullen verschillende collega ondernemers uit de branche aanwezig zijn met een stand. 

---------- - Rotex Textielbedrukkingen 

​Als je shirts of jacks met logo van je vereniging nodig hebt, dan ben je bij Rob Coorn aan het juiste adres. Verder bedrukt hij o.a. telefoonhoesjes, tassen, bekers en sleutelhangers. 

---------- - Muziekcadeatjes.nl 

​Het adres als je op zoek ben naar een cadeau voor een muzikale collega of een leuk cadeau voor een verjaardag. Hilke Dobma adviseert je graag. 

---------- - Majestic Percussion

​Op zoek naar nieuwe marching of concert instrumenten voor jouw vereniging, dan moet je bij Majestic Percussion zijn. Peter Vulperhorst is de hele dag aanwezig voor vakkundig advies. 

---------- - Brass Atelier "De Wilde"

​Speciaal voor blazers is Roland de wilde van Brass Atelier "De Wilde" te gast. Jouw kans om de specialist op het gebied van reparaties en onderhoud van blaasinstrumenten te spreken. 

6) Gratis Verloting (16:30)

Het We hebben van verschillende leveranciers leuke "goodies" gekregen om weg te geven. Bij binnenkomst kun je je naam invullen op een lootje en in een bak doen. Om 16:30 verloten we alles onder de aanwezige bezoekers. 

7) Je kunt compleet gratis naar binnen.

Het enige wat we vragen is je even aan te melden via onze facebook pagina. Heb je geen facebook, dan kun je altijd even een mailtje sturen.


Terug