opc_loader

Ayatey Shabazz in Europa

Vanaf 23 september tot ongeveer 1 oktober zal Ayatey Shabazz te gast zijn in Europa.  Ayatey is eigenaar van, onze Amerikaanse partner, The Devmusic Company en komt naar Europa voor de DCE Championships. Ayatey heeft samen met Dirkjan van Groningen dit jaar het programma voor Jong Beatrix geschreven en wil kennis komen maken met de marching band en drumcorps scene in Europa.

Shabazz studeerde aan de Universiteit van Southern Mississippi in Hattiesburg onder andere compositie bij Albert Gower, die hem adviseerde componist te worden. Tegenwoordig is hij als arrangeur en componist voor verschillende High Schools en colleges werkzaam. Daarnaast schrijft ook voor drumcorps, marching bands, jazz ensembles en film- of televisieproducties. Hij doceert ook aan verschillende High Schools.

Eveneens is hij bezig met de organisatie en uitvoering van cursussen en clinics, maar ook concert festivals en concoursen. Shabazz is lid van de American Society of Composers Authors and Publishers (ASCAP), The Recording Academy, de National Federation of High Schools, de National Music Educators Conference, de Mississippi Bandmasters Association en de Texas Music Educators Association.

Lijkt het je leuk dat Ayatey Shabazz bij jouw vereniging langskomt voor een gastrepetitie tijdens zijn bezoek aan Europa, neem dan contact met ons op en we kijken wat we kunnen organiseren.

Terug