opc_loader

Smith Mallets Testen

Smith Mallets Testen

Wel eens gehoord van Smith Mallets? Dit in Europa nog relatief onbekende bedrijf wordt gerund door de Amerikaanse slagwerker Robb Smith. Tijdens zijn studie is Robb als hobby en uit geldbesparing begonnen met het zelf maken van mallets. Nadat z'n vrienden en collega's z'n mallets begonnen te gebruiken is hij de productie gaan professionaliseren. Hier is het huidige Smith Mallets uit voort gekomen.

 

We zijn trots dat wij met ingang van 2015 de Europese distributie voor Smith Mallets mogen gaan verzorgen. Smith Mallets staat voor kwaliteit tegen een redelijke prijs en heeft een ruim assortiment marimba mallets, vibrafoon mallets, paukenstokken, xylofoon en klokkenspel mallets.

 

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennis maken met deze voor Europa nieuwe mallets? Wij bieden de mogelijkheid een afspraak te maken om jouw vereniging, muziekschool of ensemble te bezoeken. Je kunt dan zelf alle verschillende mallets op je eigen instrumenten uitproberen. Wil je van deze gelegenheid gebruikmaken, neem dan contact met ons op en we plannen zo spoedig mogelijk een afspraak. Meer over de uit voorraad leverbare modellen vind je hier.

 

Terug