opc_loader

Jij kunt bepalen wat wij gaan arrangeren!

Jij kunt bepalen wat wij gaan arrangeren!

Jij kunt bepalen wat wij gaan arrangeren....

....voor jouw marching band!

 

Is het niet vreemd dat uitgevers bepalen welke nummers geschikt zijn voor uitgave?

Nu kun jij bepalen welke marching band stukken we gaan arrangeren!

 

Om het een keer totaal anders te doen hebben we een speciale actie opgestart via onze facebook pagina. Ga naar het Facebook bericht met de bovenstaande afbeelding en laat ons weten welk nummer jij graag zou willen spelen met jouw marching band of drumfanfare.

 

Het enige wat we nodig hebben is een titel, naam van de artiest en een you tube link naar de versie die je het meeste aanspreekt. Daarna is het belangrijk zo veel mogelijk likes te verzamelen voor jouw suggestie.

 

Van de titels met de meeste likes gaan wij een arrangement laten maken door een van onze professionele arrangeurs. Deze arrangementen zullen ook daadwerkelijk uitgegeven worden en via onze website en dealer netwerk verkrijgbaar zijn.

 

Als jouw suggestie bij de meeste likes zit ontvang je als tegenprestatie van ons een gratis exemplaar van de titel die je voorstelde. Een leuke video waarin jouw band dit nieuwe arrangement speelt zou te gek zijn natuurlijk!

 

Inzenden kan tot en met 5 juli. Daarna zullen z.s.m. de winnende suggesties bekend gemaakt worden. De winnende arrangementen zullen vanaf 31 augustus verkrijgbaar zijn. Dus:

 

  • Zoek een leuk nummer om te spelen met jouw marching band of drumfanfare.
  • Plaats jouw suggestie (incl. de titel, artiest en you tube link) op onze Facebook pagina.
  • verzamel zo veel mogelijk likes voor jouw suggestie.

 

Met een beetje geluk toveren we dus jouw suggestie binnenkort om tot marching band of drumfanfare arrangement. Heeft jouw suggestie de meeste likes, dan krijg je dit splinternieuwe arrangement nog compleet gratis ook!

 

Ga snel naar onze Facebook pagina en kom in actie!

Terug