opc_loader

Show & Marching Music Sponsort Vlamo Concert-, Mars- en Showwedstrijden.

Show & Marching Music Sponsort Vlamo Concert-, Mars- en Showwedstrijden.

Op zondag 19 oktober a.s. organiseert de Vlaamse Amateur Muziek Organisatie haar jaarlijkse mars- en showwedstrijden in Wevelgem. Nieuw aan deze editie is dat de wedstrijd voor concert slagwerk ensembles is toegevoegd. In totaal hebben zich maar liefst 22 muziekverenigingen ingeschreven voor dit evenement.

 

Omdat Show & Marching Music bladmuziek uitgeeft voor zowel concert slagwerk-ensembles, showkorpsen als marching percussie-ensembles zijn we graag bij dit evenement aanwezig. We zijn er de hele dag om dirigenten, deelnemers en belangstellenden kennis te laten maken met muziek van o.a. Row-loff Productions, Tapspace Publications en onze eigen Show & Marching Music uitgaven.

 

We hebben besloten om dit evenement voor de deelnemende verenigingen nog aantrekkelijker te maken door middel van sponsoring: we stellen voor ieder klasse (concert slagwerk, marching percussie en showkorps) een waardebon beschikbaar van € 50,00. Deze waardebon is te besteden aan bladmuziek bij Show & Marching Music.

 

Voor alle verenigingen ligt een informatiepakket, inclusief de European Marching Catalog, klaar in onze stand. U bent van harte welkom. Meer informatie vindt u via www.vlamo.be.

Terug