opc_loader

Webinars Werken!

Webinars Werken!

Webinars Werken!

Zoals je misschien al opgevallen is, zijn we de laatste tijd behoorlijk actief met het organiseren van webinars. Het mooie van zo'n interactieve online bijeenkomst is dat we tijdens zo'n sessie veel waardevolle informatie over kunnen dragen die jij als deelnemer weer kunt gebruiken binnen je eigen club of vereniging. We hebben de mogelijkheid je uitgebreid over onze (nieuwe) producten te informeren, waardoor je beter kunt beslissen of onze producten geschikt zijn voor jouw orkest of ensemble. Nog leuker is dat we, door het interactieve element, veel waardevolle informatie terug krijgen van onze klanten, waarmee wij onze producten en diensten weer kunnen verbeteren. Zo gaan we binnenkort iets aanbieden waar al een paar keer vraag naar geweest is tijdens een van onze webinars. 

Delen van Expertise

Omdat we geen fysieke winkel hebben spreken wij onze klanten niet regelmatig face to face. We zijn wel vaak tijdens evenementen aanwezig, maar je merkt toch dat verenigingen dan vaak druk bezig zijn met de voorbereiding van hun optreden en niet echt in de gelegenheid zijn om met ons van gedachten te wisselen. Omdat wij het belangrijk vinden verenigingen vooruit te helpen en te ondersteunen in hun muzikale activiteiten zul je in de toekomst regelmatig uitnodigingen voor webinars van ons blijven ontvangen. Een mooie hedendaagse manier om onze expertise met betrekking tot marching bands, marching- en concert slagwerk ensembles met jullie te delen. Is er een bepaald onderwerp waar je meer over zou willen weten, neem dan contact met ons op. Misschien kunnen we daar dan in de toekomst een speciaal webinar over organiseren. 

Informatie over Webinars

Via www.anymeeting.com/showandmarchingmusic kun je altijd zien of er webinars van Show & Marching Music aan zitten te komen en je kunt je via deze pagina ook meteen inschrijven. Verder is het natuurlijk goed om je via onze website in te schrijven voor onze nieuwsbrief, want dan weet je altijd alles als eerste! Uiteraard houden we je via Facebook en Twitter ook op de hoogte van onze webinars. 

Terug