opc_loader

    Mallet Basics

Artikelnr: 00005PB

De complete aanvangsmethode voor melodische slagwerk instrumenten.

20,75
Taal

✔️ Snelle Wereldwijde Levering

✔️ Vakkundige Klantenservice

✔️ Veilig Online Afrekenen

✔️ 1500+ Artikelen Op Voorraad

Beschrijving

Marco Onstenk Deutsche Info

Mallet Basics is een complete aanvangsmethode voor melodische slagwerk instrumenten zoals, klokkenspel, xylofoon, marimba en vibrafoon. Deze methode voorziet je van alles wat je nodig hebt om een goede mallet speler te worden en heeft meer dan 100 pagina's waardevolle informatie!

Zo is er aandacht voor: leesvaardigheid, ritmiek, techniek, theorie en improvisatie. Voor al deze essentiële lesonderdelen hebben we speciale afbeeldingen ontwikkeld. Hierdoor weet je, aan de hand van de afbeelding, precies met welk lesonderdeel je bezig bent.

Naast de inhoudelijke lesonderdelen is speelplezier minstens zo belangrijk bij het leren bespelen van een instrument. Daarom zijn alle speelstukken met zorg uitgekozen en bewerkt. Via de meegeleverde link kun je een aantal leuke begeleidingen bij verschillende stukken uit het boek downloaden. Dit maakt het oefenen leuker en bovendien raak je meteen gewend aan geluiden van allerlei andere instrumenten om je heen, waardoor je eerder in een (slagwerk) ensemble mee kunt spelen.

Mallet Basics heeft zijn eigen YouTube kanaal. Dit kun je vinden via: www.youtube.com/malletbasics. Op dit moment vind je daar promotiefilmpjes en filmpjes van leerlingen die stukken uit het boek spelen. Het is de bedoeling dat we daar op den duur ook een aantal instructiefilmpjes plaatsen over hoofdstukken uit het boek die extra uitleg nodig hebben. Heb je zelf een liedje of oefening uit het boek gefilmd en op YouTube gezet, stuur ons dan een link en we voegen je filmpje toe. Je kunt ons bereiken via malletbasics@www.showandmarchingmusic.com

BASICS SERIES

Beoordelingen (0)
Mallet Basics heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items
20,75