opc_loader

Wegens onvoldoende inschrijvingen zal de inspiratiedag op zaterdag 30 november a.s. niet doorgaan.

We zijn bezig met een alternatieve datum in het voorjaar van 2020.
 

Tijdens onze gratis inspiratie dag voor muziekverenigingen, die we op zaterdag 30 november in samenwerking met Quintus Kampen organiseren, krijg je de hele dag de tijd om lekker te bladeren in de methode boeken, compact band en slagwerk uitgaven die bij Show & Marching Music en Percussion Books verkrijgbaar zijn.
----------
Daarnaast is er voldoende ruimte om met elkaar te netwerken, ervaringen uit te wisselen en hebben we een aantal toonaangevende leveranciers op het gebied van blaas- en slagwerkinstrumenten voor je uitgenodigd en kun je in een van de slagwerklokalen terecht om onze stokken en mallets uitgebreid te testen. De aanwezige bedrijven zijn: 
----------
----------
Wil je met jouw bedrijf aanwezig zijn tijdens deze dag, neem dan even contact met ons op. Er zijn nog een paar plekjes vrij. 
----------
Omdat we je niet zonder frisse input naar huis willen laten zijn er een aantal inspirerende sprekers aanwezig, die je bijpraten over onderwerpen die op dit moment spelen en waar je voor jezelf of voor je vereniging absoluut iets aan gaat hebben. De toegang en deelname aan alle workshops en lezingen is compleet gratis. Wat kun je allemaal verwachten?
---------
 1. Lastig een goede opvolger op je start drummethode te vinden? 13:00 - 14:00 
  Martijn SoeterbroekMethode boeken voor beginnende drummers zijn er genoeg, maar boeken voor meer gevorderde drummer die beginnersboeken ontgroeid zijn, zijn er weinig. DrummerMartijn geeft een vette drum demo en verteld je alles over zijn gloednieuwe boek “Drummers Of The Future” wat vorig jaar uitgekomen is en waar inmiddels meer dan 150 exemplaren van verkocht zijn. 
  ​meer weten?
 2. Geen idee waar je op moet letten bij aanschaf van een nieuw slagwerkinstrument? 11:00 - 12:00
  Jan ter HeideMaak jij de keuze voor een nieuw instrument ook vaak op basis van gevoel of ga je af op wat andere mensen zeggen? Zou je met wat meer feitelijke kennis over slagwerkinstrumenten een betere keuze kunnen maken? Jan ter Heide vertelt je alles over de verschillende gestemde en ongestemde slagwerkinstrumenten, zodat je de keuze voor een nieuw instrument duidelijk leert motiveren en je goed voorbereid bent als je op zoek gaat naar het juiste instrument voor jouw club. meer weten?
 3. Eindigt jouw instrument straks als decoratie aan de wand van een café? 13:00 - 14:00
  Frank BergkampZou je het vreselijk vinden als dit gebeurt omdat jouw vereniging de stekker er uit heeft moeten trekken? Frank Bergkamp (marketeer en muzikant) gaat tijdens deze sessie met je aan de slag met de vraag of we moeten blijven doen wat we altijd al deden of dat er iets moet gebeuren om het fenomeen muziekvereniging te behouden voor de toekomst? meer weten?
 4. Wordt het bij jouw club ook steeds lastiger leden te werven en te binden? 11:00 - 12:00
  Marielle van ZantenStruggelt jouw club ook met een teruglopend ledenaantal en weet je niet zo goed hou je ledenwerving aan moet pakken en hoe je mensen kunt binden aan jouw muziekvereniging? Als je daar meer over wilt weten, zorg dat dat je de introductie over deze gloednieuwe training (ontwikkeld door het LKCA) van Mariëlle van Zanten over samen slim deelnemers werven niet gaat missen. meer weten?
 5. Lastig te bepalen of een mondstuk bij jou of je instrument past? 13:00 - 15:00
  Rene Henket en Bert DamsmaEen mondstuk uitzoeken voor je blaasinstrument is niet iets wat je zo maar even doet. Er is zo veel keuze en hoe bepaal je nou welk mondstuk het beste bij jouw instrument, mond of speelstijl past. Bert Damsma (o.a. Vincent Bach) en Rene Henket (o.a. André Rieu) gaan je leren waar je op moet letten bij aanschaf van een mondstuk voor jouw koperblaasinstrument. meer weten?
 6. Hoe bereik jij de juiste doelgroep voor je vereniging? 11:00 - 12:00
  Cor van der WaalHeb je er wel eens over nagedacht over hoe bepalend beeldvorming voor je kan werken? (op internet en social media) Welk beeld hebben mensen en doelgroepen van jouw vereniging en klopt dat wel met je eigen idee? Cor van der Waal (huisfotograaf KTK) helpt je graag met wat zou je willen uitstralen als vereniging en hoe zou je dat kunt sturen om nieuwe doelen te realiseren! meer weten?
--------
Je kunt je hieronder aanmelden en aangeven welke workshop of lezing wilt gaan volgen. We zouden het super tof vinden als je wat collega's uit wilt nodigen via het facebook event dat inmiddels aangemaakt is voor deze dag. We gaan je via deze pagina uiteraard op de hoogte houden over wat er op zaterdag 30 november tussen 10:00 en 16:00 nog meer te beleven valt bij Quintus in Kampen. Reserveer de datum in je agenda, zodat je dit niet gaan missen! Meld je hieronder aan voor onze gratis inspiratiedag

en geef aan welke workshops of lezingen je wilt gaan bezoeken. 

* verplichte velden
Workshops en Lezingen