opc_loader 

Tijdens onze gratis inspiratie dag voor muziekverenigingen, die we op zaterdag 30 november in samenwerking met Quintus Kampen organiseren, krijg je in de foyer van de muziekschool de hele dag de tijd om lekker te bladeren in de methode boeken, compact band en slagwerk uitgaven die bij Show & Marching Music en Percussion Books verkrijgbaar zijn.
----------
Daarnaast is er voldoende ruimte om met elkaar te netwerken, ervaringen uit te wisselen en gaan we ons best doen om een aantal toonaangevende leveranciers op het gebied van blaas- en slagwerkinstrumenten voor je uit te nodigen en kun je in een van de slagwerklokalen terecht om onze stokken en mallets uitgebreid te testen.
---------
Omdat we je niet zonder frisse input naar huis willen laten gaan nodigen we aantal inspirerende sprekers uit, die je bijpraten over onderwerpen die op dit moment spelen en waar je voor jezelf of voor je vereniging absoluut iets aan gaat hebben. De toegang en deelname aan alle workshops is compleet gratis.
---------
Je kunt nu alvast laten weten of je geïnteresseerd bent via het facebook event wat inmiddels aangemaakt is voor deze dag. Binnenkort kun je je via deze pagina laten weten of je komt en welke inspiratie sessies je wilt gaan volgen. We gaan je via deze pagina uiteraard ook op de hoogte houden over wat er op zaterdag 30 november tussen 10:00 en 16:00 precies allemaal gaat gebeuren in Kampen. Reserveer de datum vast in je agenda, zodat je dit niet gaan missen!