opc_loader


 

 ✔️  In 1999 zijn we begonnen met het ondersteunen van muziekverenigingen door het schrijven van “op maat muziek”. Het bleek dat er bij veel Europese showkorpsen, blaasorkesten en slagwerkgroepen behoefte was aan speciaal gearrangeerde thema muziek voor show- en mars en concert optredens. 
-----
✔️   Sindsdien zijn we behoorlijk gegroeid en kunnen we je, naast onze eigen methode boeken, compact band en slagwerkensemble uitgaven, helpen met boeken en bladmuziek van o.a. Hal Leonard, Alfred en Arrangers’. Voor de Amerikaanse uitgeverijen Row-loff, Tapspace, C. Alan en DevMusic verzorgen wij de Europese distributie en zijn de veel titels uit voorraad leverbaar. Je grijpt bij ons dus niet zo snel mis want er zijn meer dan 1500 artikelen uit voorraad leverbaar.
-----
✔️   Veel van de concepten en methodes die we in de loop der jaren ontwikkeld hebben zijn ontstaan uit de dingen waar we zelf tegenaan liepen tijdens onze muzikale activiteiten of struikelblokken van collega musici. Dus we kunnen met recht zeggen: Voor muzikanten door muzikanten!
-----
✔️ Zoek je iets van een andere leverancier, aarzel dan niet ons te mailen of bellen! Met behulp van ons uitgebreide netwerk in Amerika en Europa helpen we je graag met de dingen die jij zoekt en maken we onze slogan “De Europese Marching Band en Slagwerk Ensemble Specialist” graag waar. 
-----
✔️ Naast onze bladmuziek en boeken hebben we de afgelopen jaren een behoorlijke reputatie opgebouwd op het gebied van workshops voor blazers, slagwerkers, dirigenten en instructeurs die actief zijn binnen een club of muzikale organisatie. We helpen je graag met nieuwe inspiratie of frisse input voor jouw vereniging. 
-----
✔️ We doen niets liever dan je te helpen met je persoonlijke muzikale ontwikkeling of die van je muziekvereniging! Dat doen we met onze methode boeken, bladmuziek maar uiteraard ook met onze online cursussen, webinars, instructie dvd’s, muziek software, audio producties, muziek distributie en muziekverwerkingsdiensten.