opc_loader

Kan jouw techniek een flinke boost gebruiken?

snare drum zomer techniek workshop 11 augustus 2020 zwolleDe afgelopen periode niet veel gespeeld en je techniek een beetje laten versloffen? Kun je wel wat frisse input gebruiken om je techniek een boost te geven, zodat je klaar bent voor ‘t komende seizoen? 

Op dinsdagavond 11 augustus organiseer ik van 19:30 tot 21:30 in Zwolle een bijeenkomst voor slagwerkers en drummers die serieus met hun techniek aan de slag willen. 

We gaan in twee sessies van 50 min. aan het werk met jouw techniek aan de hand van materiaal uit m’n:
         1) online techniek cursus
         2) improve your weak hand serie
         3) Snare drum basics boeken
daarnaast ga je alvast kennismaken met materiaal uit mijn nieuwe cursus genaamd: 
         4) DJ’s rudimental workout 
die later dit jaar uit zal komen.

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan nu meteen in, want i.v.m. de afstand die we moeten houden is er slechts plaats voor 10 deelnemers. 

Als jij je snare, stand, kruk, lessenaar en stokken meebrengt, dan zorg ik dat er vanaf 19:00 een lekker bakje koffie of thee voor je klaar staat en voor na afloop heb alvast wat lekkere drankjes in de koelkast gezet. Je krijgt een flinke stapel oefeningen mee waar je zelf verder mee kunt en je techniek goed kunt onderhouden. Lukt het niet om je eigen spullen mee te brengen laat me dat dan even weten, dan zal ik zorgen dat er het één en ander voor je klaarstaat in de studio. We maken er een gezellige en leerzame trommel avond van.
 

Ik zie je graag 11 augustus a.s. in Zwolle. Oh ja…..

  1. je krijgt mijn snare drum basics techniek poster (t.w.v. € 10,25) mee naar huis. 
     
  2. je krijgt tot het eind van dit jaar gratis toegang tot mijn online techniek cursus (t.w.v. € 89,95), zodat je er zelf in je eigen tempo lekker verder mee kunt.
     
  3.  we hebben van verschillende leveranciers leuke freebies gekregen die ik aan het eind van de avond ga verloten.