opc_loader

  Finale 25 Full Academic Version

Artikelnr: 1110021

's Werelds krachtigste muziek notatie programma. Helpt je je creativiteit en liefde voor muziek om te zetten in bladmuziek.

399,00
Artikelnummers
SKU:
1110021
Beschrijving

De toekomst binnen handbereik

Noteren is vooruit zien - naar het moment van uitvoering... en verder. Of je nu een eenvoudige oefening uitschrijft of een complete orkest partituur, Finale helpt je om je muzikale ideeën eenvoudig om te zetten in een prachtig notenbeeld en het resultaat snel te kunnen delen met anderen.

Net als jij kijkt Finale 25 vooruit dankzij tal van technologische veranderingen in de kern van Finale. Zo is het programma nu volledig 64-bit, is de Apple® OS X® ondersteuning verder geoptimaliseerd, is er een nieuwe audio engine aanwezig en is het bestandsformaat geheel opnieuw geschreven zodat vanaf nu forward én backward compatibility mogelijk is. Zo ben je dus klaar voor meer flexibiliteit in de toekomst.

Focus op creativiteit, niet op techniek

Als de inspiratie toeslaat, zorgt Finale voor de technische details zodat je je kunt focussen op het creatieve proces. Leg je ideeën zo snel mogelijk vast - zonder obstakels, zonder oponthoud.

Uw muziek op uw manier

Je kunt in een handomdraai maten verplaatsen, toonsoorten of sleutels wijzigen en tientallen bewerkingen uitvoeren om je ideën vast te leggen, te arrangeren, te perfectioneren en op papier af te drukken. Finale geeft zelfs creatieve input als je dat wenst, van het automatisch harmoniseren van melodiën tot het aangeven van het maximale toonbereik van specifieke instrumenten (voor verschillende niveau's).

Noten invoeren, keus genoeg

De keuze is aan jou, inspelen via een MIDI klavier, de muis, het toetsenbord. Ook importeren van MIDI-files, MusicXML en tal van andere bestandsformaten behoort tot de mogelijkheden. Maar ook het inscannen van bestaande bladmuziek, of het inspelen met een blaasinstrument via de microfoon (MicNotator®.) zijn opties waarmee je noten in de computer krijgt. De keuze is aan jou.

Laat je verbazen

Geluidskwaliteit maakt het verschil. Met Finale krijg je een uitgebreide selectie digitale geluiden uit de sets Garritan Personal Orchestra, Jazz & Big Band, Concert & Marching Band en World Instruments libraries. Finale bevat tevens geluiden van Tapspace Virtual Drumline. Wat je ZIET is een orkest, wat je HOORT zijn de geluiden van Garritan Personal Orchestra.

Afrdukken maar....

 

Met Finale creëer je eenvoudig de perfecte afdruk. Of je nu een eenvoudig stukje lesmateriaal maakt, een complete orkestpartituur componeert óf creatieve wegen bewandelt die nog niet begaan zijn, met Finale maakt je wat je wilt.

Perfecte bladmuziek

Personificeer je muziek naar je eigen stijl en smaak. Van muziek fonts tot akkoordsymbolen, van maatsoort aanduidingen tot spatiering, van zangteksten tot percussie notatie... hoe het eruit komt te zien bepaal je zelf.

Kies simpelweg een Document Style vanuit Finale’s Setup Wizard en Finale handelt alle details af. Tenzij je iets naar je eigen hand wilt zetten, uiteraard staat Finale dit ook toe.

Je muziek is zo uniek als jezelf. Nu kan je muziek er ook zo uniek uitzien als het klinkt. Alleen Finale biedt u de flexibiliteit om alles te kunnen creëren wat er in je opkomt.

Bron van creativiteit

Finale bevat honderden aanpasbare werkbladen voor muziekeducatie doeleinden. Produceer in een handomdraai oefeningen, puzzels en vraagstukken voor algemene muziekleer, gehoortraining, muziektheorie, compositie, arrangeren en jazz improvisatie. Of je nu schrijft voor beginners (afbeelding 1) of gevorderde studenten met harmonische analyse helpt (afbeelding 2), je beschikt over het gereedschap en de bronnen die je nodig heeft om je leerlingen te onderwijzen en te inspireren. Verder is er nog de Exercise Wizard waarmee je meer dan 50.000 oefeningen kunt maken voor complete ensembles.

Extra Informatie

Versie

Educatieve versie (voor particulieren, scholen, instanties, docenten, studenten, theologische instellingen etc.)

Besturingssysteem

 • Windows®:
 • Windows 7/8/10 (64-bit compatible)
 • Intel Core 2 Duo of AMD Athlon (Intel i3 of AMD Athlon II X2 en hoger aanbevolen)
 • 2 GB RAM, 4 GB of meer aanbevolen
 • 800X600 minimum monitor resolutie, 1366×768 of hoger aanbevolen
 • Internet connectie voor download installatie of DVD-ROM drive voor DVD installatie
 • 600 MB hard disk ruimte nodig voor software en user manual, daarnaast nogeens 2 GB hard disk ruimte nodig voor Garritan Instruments.

 

 • Macintosh®:
 • OS X 10.10/10.11
 • Intel Core 2 Duo of beter, Intel i3 en meer aanbevolen
 • 2 GB RAM, 4 GB of meer aanbevolen
 • 800X600 minimum monitor resolutie, 1366×768 of hoger aanbevolen
 • Internet connectie voor download installatie of DVD-ROM drive voor DVD installatie
 • 700 MB hard disk ruimte nodig voor software en user manual, daarnaast nogeens 2 GB hard disk ruimte nodig voor Garritan Instruments.


Optioneel:

 • MIDI input apparaat (klavier)
 • Printer
 • Scanner
 • ASIO, Direct Sound, of MME compatibel geluidskaart.

Activerings informatie

Deze licentie staat maximaal 2 gelijktijdige autorisaties toe. Multilicenties vanaf 5+ seats op aanvraag leverbaar, neem hiervoor contact met ons op.

Beoordelingen (0)
Finale 25 Full Academic Version heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Finale 25 Full Academic Version


Laatst bekeken items