opc_loader

    My Favourite Songs | Dirkjan van Groningen

Artikelnr: MFS-CD

Dirkjan's eerste solo album!

12,00
Artikelnummers
SKU:
MFS-CD
Beschrijving

Het leek mij altijd al eens gaaf om een eigen album op te nemen met een aantal van mijn favoriete pop, jazz en fusion nummers.

Opgenomen in de zomer van 2021
Toen ik in de zomer van 2021 meer tijd dan normaal bleek te hebben, heb ik een ruimte gehuurd en ben ik aan de slag gegaan. Ik heb eerst samen met bassist Nico Staal alle basgitaar en drum partijen opgenomen en tegen het einde van de zomervakantie had ik ook alle marimba en vibrafoon partijen ingespeeld.  

Gemixt en gemastered in 2022
Natuurlijk wil je dan alles zo snel mogelijk mixen en masteren, maar daar gaat altijd toch meer tijd in zitten dan je gedacht had. Toen in het begin van 2022 de wereld weer wat meer open bleek te gaan, kwamen er ook al meteen weer wat reguliere klussen op m’n pad, waardoor dit project een beetje in de verdrukking kwam.

Uitgebracht begin 2023
Maar nu aan het beging van 2023 kan ik met trots zeggen dat mijn eerste solo album eindelijk verkrijgbaar is!

Verkrijgbaar als CD & MP3 downloads
Omdat ik het leuk vind om ook iets tastbaars te hebben, heb ik besloten het album uit te brengen:

✅ Op compact disc
✅ Als download

Als je het album aanschaft krijg je de CD toegestuurd met een inlegvel met de QR code/download link waarmee je het complete album in MP3 formaat kunt downloaden.

Old school, maar ook helemaal van deze tijd! 😁

Aanbevelen aan anderen
Zorg ervoor dat je het inlegvel op een veilige plaats bewaard en dat je het niet met anderen deelt. Als je dat wel doet wordt het voor mij onmogelijk de gemaakte kosten voor dit album terug te verdienen. Ik zou het natuurlijk wel leuk vind als je anderen aanbeveelt mijn album ook te kopen! 

Ik hoop dat je de muziek leuk vindt (Je kunt hieronder van ieder nummer een voorbeeld beluisteren) en ik wil je bedanken voor je aankoop!

Zoals je in de onderstaande video kunt zien heb ik een van de stukken als eens voor blaasorkest gearrangeerd. Ik zou het super tof vinden om dit nummer, of een van de andere stukken van mijn album, uit te mogen voeren met jouw orkest of slagwerkensemble. We zouden dat ook kunnen combineren met een workshop voor de slagwerkers van jouw muziekvereniging. Al je dat leuke lijkt, neem dan nu contact met mij op! 

Beoordelingen (0)
My Favourite Songs | Dirkjan van Groningen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
My Favourite Songs | Dirkjan van Groningen


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items