opc_loader

    Marching Arts Marimba

Artikelnr: MAM

De mallets uit de marching arts collection zijn ontworpen voor gebruik in front ensembles van o.a.:
 Marching bands
 Show band
 Drum corps
 Indoor percussion ensembles
Optimale toon en projectie voor gebruik in de marching activiteit. 
45,95

Hardheid

Artikelnummers
SKU:
MAM
Beschrijving

Salyers Percussion Marching Arts Marimba

  • Met slijtvast garen omwonden
  • Stevige berken stelen
  • Gekleurd uiteinde

Het extra slijtvaste garen dat gebruikt wordt voor deze mallets is goed bestand intensief gebruik en de berken stelen zijn door de laklaag steviger en beter weerbestendig.

Te gek aan deze mallets is dat het uiteinde van deze mallets gekleurd is. Zo grijp je nooit meer mis als je tijdens een optreden mallets moet wisselen die onder je toetsen in een mallet bag zitten.

MAM10 - Soft -  Groen 
Deze zachte mallets zijn goed te gebruiken voor delicate nuances of momenten in een show waar het front ensemble belangrijk is (in een ballad bijvoorbeeld) Als je het lage register duidelijk naar voren wilt laten komen zonder dat je elke aanslag hoort zijn deze mallets onmisbaar. 
 

MAM20 - Medium Soft -  Blauw 
Deze mallets produceren een warm geluid en zorgen voor ietwat articulatie. Kortom: door de hele show goed kunt gebruiken. Van snelle loopjes in de opener tot hoge akkoorden in het midden van de ballad. 
 

MAM30 - Medium -  Rood 
Als veel snelle loopjes moet spelen en alles moet duidelijk gearticuleerd zijn dan wordt dit je favoriete model. Ze klinken het best in de octaven boven de centrale C. 
 

MAM40 - Hard -  Oranje 
Te omschrijven als agressief en hard. Bewaar deze voor de hardste, snelste en meest energieke momenten in je show. Deze mallet hebben zoveel attack dat ze door een “park and blow” heen prikken. 
 

MAM50 - Extra Hard -  Geel 
De keiharde kern geeft deze mallets een absoluut duidelijke attack. Geschikt voor de hoogste octaven van de marimba, of zelfs voor xylofoon. Ze kunnen ook zorgen voor veel articulatie bij lage volumes en snelle loopjes in het hoge register. 
 
 

Beoordelingen (0)
Marching Arts Marimba heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Marching Arts Marimba


Laatst bekeken items