opc_loader

    Marching Arts Vibraphone

Artikelnr: MAV

De Salyers marching arts collection vibrafoon mallets zijn speciaal ontworpen voor gebruik in front ensembles van marching bands, show band, drum corps en indoor percussion ensembles.

54,95

Hardheid

Artikelnummers
SKU:
MAV
Beschrijving

Salyers Percussion Marching Arts Vibrafoon

  • Met slijtvast koord omwonden
  • Stevige rotan stelen
  • Gekleurd uiteinde

Het extra slijtvaste koord dat gebruikt wordt voor deze mallets is goed bestand intensief gebruik en de Flexibele rotan stelen maakt het dempen van de toetsen met de mallets een stuk eenvoudiger.

Te gek aan deze mallets is dat het uiteinde van deze mallets gekleurd is. Zo grijp je nooit meer mis als je tijdens een optreden mallets moet wisselen die onder je toetsen in een mallet bag zitten.

MAV10 - Soft -  Groen 
Deze zachte mallets zijn goed te gebruiken voor delicate nuances of momenten in een show waar het front ensemble belangrijk is (in een ballad bijvoorbeeld) en waar je de vibrafoon mooi vol wilt laten klinken zonder dat eerste attack geluid. 
 

MAV20 - Medium -  Blauw 
Deze mallets produceren een warm geluid en zorgen voor ietwat articulatie. Kortom: door de hele show goed kunt gebruiken. Van snelle loopjes in de opener tot hoge akkoorden in het midden van de ballad. 
 

MAV30 - Hard -  Oranje 
Als veel snelle loopjes moet spelen of je hebt een agressief programma waarbij je veel hoog vibrafoon werk hebt, dan zijn dit de mallets die je zoekt. 
 

MAV40 - Extra Hard -  Geel 
Moet je over een complete marching band of drum corps heen? Deze mallets hebben een hele harde kern, waardoor alle noten en dynamiek goed overkomen bij het publiek. 

 

Beoordelingen (0)
Marching Arts Vibraphone heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Marching Arts Vibraphone


Laatst bekeken items