opc_loader


  

Mijn gratis compact band webinars zijn speciaal voor muzikanten, dirigenten, instructeurs en bestuurders van muziekverenigingen die struggelen met:
 
  • Het leuk maken van straatoptredens
  • Een teruglopend ledenaantal 
  • Leden die niet meer willen/kunnen marcheren


Tijdens deze online bijeenkomst ga ik je precies vertellen hoe je met mijn compact band concept ondanks de bovenstaande uitdagingen (waar veel verenigingen op dit moment helaas mee te maken hebben) weer succesvolle straat- en concert optredens kunt gaan draaien in 2020.


Zijn dit herkenbare struikelpunten voor jou? Zorg dan dat je deze webinars niet mist!


 

wo. 15 jan. | 19:30 za. 18 jan. | 11:00
(max. 25 deelnemers) (max. 25 deelnemers)


 

Na je aanmelding ontvang je een link om alle nieuwe compact demo tracks voor 2020 gratis te downloaden!


 

We hebben de 3 compact band nummers opgepakt en ze zijn enthousiast ontvangen. We hebben deze nu al enkele keren bij een uitvoering ten gehore gebracht en positieve feedback gekregen. Al is het niveau voor de kleine club met vele oude mensen soms toch uitdagend....We gaan nu ook met de slagwerkgroep hiermee aan de slag en ook de baton- twirl- en showgroep gaat hier mee oefenen zodat we op straat ook weer fris en vlot voor de dag kunnen komen om daarmee jongeren aan te spreken.

Lucien Swinkels - Muziekvereniging Sint Remi (Baarle-Nassau)


 

Het werkt zeker goed bij de club! De eerste drie nummers gaan we eerst tijdens concerten spelen en daarna gaan deze in het straat repertoire. Zeker een aanrader voor iedereen. Vanaf 2020 heb ik jullie collectie aangeboden bij een andere vereniging wellicht gaan we er bij die club ook mee aan de slag. 
Pieter Bolt – Muziekvereniging Eendracht Maakt Macht (Leersum)


 

wo. 15 jan. | 19:30 za. 18 jan. | 11:00
(max. 25 deelnemers) (max. 25 deelnemers)