opc_loader
Lastig te bepalen of een mondstuk bij jou of je instrument past? 13:00 - 14:00
Een mondstuk uitzoeken voor je blaasinstrument is niet iets wat je zo maar even doet. Er is zo veel keuze en hoe bepaal je nou welk mondstuk het beste bij jouw instrument, mond of speelstijl past. Bert Damsma (o.a. Vincent Bach) en Rene Henket (o.a. André Rieu) gaan je leren waar je op moet letten bij aanschaf van een mondstuk voor jouw koperblaasinstrument.
Tijdens deze sessie leggen Conn- Selmer vertegenwoordiger Bert Damsma (o.a. Vincent Bach ) en trompettist Rene Henket (o.a. Andre Rieu Orchestra) uit hoe mondstukken geproduceerd worden en welke criteria je moet aannemen om tot een juiste mondstukkeuze te komen.

Met de kennis van beiden krijg je een goed beeld van de geschiedenis van mondstukken en wat het mondstuk doet en hoe jijzelf van invloed bent op je klank.

Bert laat zien vanuit de fabriek en de geschiedenis hoe de mondstukken tot stand komen en met welke filosofie Vincent Bach ('s werelds grootste mondstukfabrikant) zijn mondstukken maakt en Rene laat zien (met behulp van o.a. drukmeting, spirometing en mondstukcamera) hoe je speelt op een koperinstrument.  

Bestaat het ideale mondstuk? En zo ja, welke dan? Deze 2 uur durende sessie is uitermate geschikt voor koperblazers (trompet/cornet/flugelhorn/(bas-)trombone/euphonium/bariton/etc) die altijd al geïnteresseerd zijn om hun spel te verbeteren maar ook koperblazers die problemen hebben met hun embouchure en zoekende zijn.

Deze 'Bachology' is volledig GRATIS, echter de plaatsen zijn beperkt. Schrijf je in om zeker te zijn van je deelname. Instrument meenemen is zeer gewenst en bijna noodzakelijk. Mede mogelijk gemaakt door Brass Atelier de Wilde, Vincent Bach en Rene Henket Music Productions