opc_loader

De band "Wings" is gespecialiseerd in het begeleiden van blaasorkesten, strijkorkesten en koren. 


"Wings" bestaat uit 4 flexibele en professionele muzikanten die door hun enthousiasme en bevlogenheid jouw koor of orkest van een solide basis kunnen voorzien waardoor het orkest als het ware "op handen gedragen" wordt.
 

De band bestaat uit muzikale creatievelingen die: 
 

  • Ervaring hebben met het begeleiden van en werken met koren en orkesten.
  • Snel muziek kunnen instuderen en met weinig repetitietijd veel kunnen bereiken.
  • Graag meedenken over de samenstelling van het programma.
  • Je op weg kunnen helpen met het aanvragen van subsidies.
  • Jouw club net dat beetje extra kunnen geven waardoor je koor of orkest gaat "vliegen".
  • Voor nieuwe arrangementen kunnen zorgen of bestaande muziek aan kunnen passen
  • Kunnen helpen met solisten en eventuele gast musici.
  • Kunnen adviseren over de eventuele uitversterking van het koor en/of orkest.


De muzikanten in "Wings":
 

Dirkjan van Groningen bespeelt naast het drumstel verschillende percussie instrumenten en melodisch slagwerk. Een allround slagwerker die er samen met de bassist voor zorgt dat alles op z’n plaats valt en dat je orkest lekker gaat grooven. 

  

Nico Staal is onze bassist. Naast de basgitaar speelt hij ook contrabas. Hij zorgt voor net dat beetje extra beetje duidelijkheid in het lage register waar je naar op zoek bent als je met jouw vereniging met pop- en jazzmuziek aan de slag gaat.

 


 

Leon Kuijpers bespeelt alles wat te maken heeft met toetsen. Een instrument wat absoluut niet mag ontbreken in je vereniging als je met lichte muziek bezig gaat. Van gevoelige piano intro’s tot vette hammond solo’s, Leon heeft het allemaal in huis. 

 


 

Ton Kerkhof is onze allround gitarist. Van een subtiele begeleiding op akoestisch gitaar tot een ruige scheur solo op z’n elektrische gitaar, hij kan het allemaal. Absoluut een waardevolle toevoeging als je tijdens je komende concert pop- en rockmuziek gaat spelen. 

  


 

Ben je nu nog niet overtuigd dat “Wings” jouw koor of orkest het volgende concert moet gaan begeleiden? Een mooi moment om Marco de Jong, dirigent van muziekvereniging Nardinc uit Naarden even aan het woord te laten. 
 

Al drie jaar achter elkaar verzorg ik met mijn orkest Nardinc het concert “ Alle 13..” in Naarden en het concert aan de Steiger in Weesp. Hiervoor gebruiken wij arrangementen voor orkest , combo en zang. Nadat ik al een jaar eerder ervaring had op gedaan in mijn orkest met Leon Kuipers (piano/keyboard) heb ik op zijn advies voor afgelopen jaar contact gezocht met Ton Kerkhof (gitaar) en Dirkjan van Groningen (drums en percussie). Je gaat er natuurlijk vanuit dat deze musici hun vak verstaan en dat blijkt ook in de praktijk! Maar wat nog veel fijner is dat de heren vanaf het begin ook echt meedoen. Meedoen in de zin van onderdeel willen zijn van het geheel en mee denken op weg naar een goede eind uitvoering. Op tijd aanwezig op de repetities, na afloop even te tijd nemen te overleggen over hoe het loopt en waar we kunnen verbeteren. Hun enthousiasme in aanstekelijk. Kortom, je haalt niet alleen muzikanten binnen maar ook een hoop ervaring. Iets wat je met dit soort projecten heel goed kunt gebruiken.


Wil je meer weten of wil je onze beschikbaarheid checken, neem dan even contact op met:
 

We komen graag in gesprek om samen met jouw koor of orkest een onvergetelijke belevenis te organiseren!