opc_loader

WORKSHOPS

Ben je op zoek naar een nieuwe inspiratie of frisse input voor jouw muziekvereniging, school of organisatie, dan ben je bij Show & Marching Music aan het juiste adres!
 

Door de kennis en ervaring die we de afgelopen jaren tijdens onze workshops door heel Europa (o.a. België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen en Nederland) opgebouwd hebben, zijn we in staat van iedere workshop voor alle deelnemers een gezellige en leerzame ervaring te maken.

Op het gebied van slagwerk kunnen we je helpen met de onderstaande workshops. Ben je op zoek naar een andere muzikale workshop, neem dan even contact met ons op. Door het netwerk dat we in de loop der jaren opgebouwd hebben is er, in samenwerking met verschillende wereldwijde partners, van alles mogelijk.

  •  
  1. Elektronisch Slagwerk
  • - De Groovy Drumband
  • - Marching Percussion/Rudimental Drumming
  • - Snare Drum Techniek
  • - Mallet Techniek

 

WORKSHOP ELECTRONISCH SLAGWERK

 

Elektronisch slagwerk heeft zich de laatste jaren zo ontwikkeld dat het prima geïntegreerd kan worden binnen het hedendaagse slagwerkensemble. Hierdoor heb je een veel uitgebreider scala aan (slagwerk) instrumenten tot je beschikking. Er zijn bijvoorbeeld snare drums waar je meer dan alleen snare drum geluiden uit kunt halen en drum pads waarmee je loops, samples of special effects kunt activeren, die je anders niet zo snel zou gebruiken.